Üdvözöljük!

A Hotel Medosz Budapest szívében, az Operától 10 perces sétára lévő kitűnő közlekedési lehetőséggel, különösen kedvező áron nyújtó szolgáltatásokkal rendelkező 3 csillagos, 74 szobás szálloda, amely a Világörökség részét képező Andrássy út mentén, zöldövezetes park mellett található. Az épület fantasztikus elhelyezkedésének köszönhetően néhány perc alatt gyalogosan is el lehet érni a főváros legcsodálatosabb idegenforgalmi nevezetességeit, továbbá közvetlen környezetében számos étterem, bár és szórakozási lehetőség található. Szállodánk saját 100-120 fő befogadóképességű különteremmel áll kedves megrendelőink rendelkezésére. Reméljük, hamarosan, mint szállodánk vendégét köszönthetjük újra. Hisszük, hogy a belváros szívében, a fővárosi kulturális és üzleti élet központjában, az Oktogon mellett, értékarányosan nyújtott szolgáltatásunkkal hozzájárulhatunk budapesti tartózkodásának kellemessé és kényelmessé tételéhez.


Vélemények

  • “Nagyon jó helyen van, közel az Oktogonhoz. A tisztaság tökéletes volt, 5 csillag a takarítóknak. A reggeli megfelelő volt, ez az első olyan budapesti hotel, ahova szeretnék még visszatérni.”

    Dénes -

    “Fantasztikus kilátás, kényelmes, modern szoba, bőséges, választékos reggeli, jó internet kapcsolat és kedves, mosolygós személyzet. Barátságos, tiszta hely, nagyon jó elhelyezkedéssel!”

    Éva -